021-65612535
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 3 آذر 1400 در ساعت 39 : 12 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

ویژگی های یک باسکول خوب چیست ؟

 

با ما همراه باشید تا با این ویژگی ها آشنا شوید.....

 

عواملی که هنگام خرید باسکول باید به آن توجه داشت :

  • دما و رطوبت محیط کار
  • مکان لازم جهت جابه جایی باسکول در صورت نیاز
  • مقاومت مورد نیاز و اطلاع از مراحل توزین در طول روز
  • نصب و راه اندازی باسکول
  • هزینه حمل و نقل دستگاه
  • امکان وارد شدن ضربه هنگام توزین بار

 

در هنگام خرید باسکول مطمئنا این سوال برایتان پیش می آید که چه باسکولی خوب است و می تواند نیازهای شما را برطرف کند؟ 

باسکول خوب باید دارای چند مشخصه باشد :

- استاندارد :در ابتدا و قبل از هر چیزی ، باسکول باید دارای استاندارد باشد چرا که باسکولی که غیر استاندارد است قطعا توانایی توزین دقیق را ندارد.

- تولید کننده : مشخصه دیگر باسکول خوب برند تولید کننده آن باسکول است که نشان دهنده اصالت آن باسکول است.

- نمایشگر: نوع نمایشگر و لودسل باسکول هم باید مناسب نیاز ما باشد.

- جنس بدنه: ویژگی دیگر یک باسکول خوب ، جنس بدنه آن است . 

- دقت باسکول : دقت باسکول نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که اندازه آن می تواند تعیین کند که باسکول مناسب کار است یا خیر؟

 -اجزای تشکیل دهنده: اجزای اصلی باسکول  قطعا در کیفیت باسکول تاثیر زیادی دارند چرا که اگر اجزای اصلی باسکول نامرغوب باشند باسکول آن کارایی لازم را نخواهد داشت.

 

باسکول:

باسکول ابزاری است برای وزن کردن؛ بزرگ‌تر و قوی‌تر از ترازو. برای تعریف آن عموما از مرزی استفاده می‌کنند که تفاوت آن را با ترازو مشخص می‌کند. این مرز معین می‌کند که یک ترازو در بیشترین مقدار 70 کیلوگرم وزن می‌کند و یک باسکول در کمترین مقدار 70 کیلوگرم. البته انواع باسکول ها مقادیری بسیار بیشتر از این عدد را اندازه می‌گیرند. به همین خاطر به باسکول‌های 80 کیلویی یا 100 کیلویی، باسکولت هم می‌گویند. با این تعریف می‌خواهیم به سراغ توضیح عنوان برویم. اینکه یک باسکول خوب چه مشخصاتی دارد و اگر قصد خرید باسکول را داشته باشیم، با چه متر و معیارهایی باسکول بخریم.

شاید از جهاتی بازار باسکول در ایران ویژه باشد. چراکه عرصه از وجود رقبای خارجی خالی‌ست و هرچه هست، محصولات تولیدکنندگان ایرانی است. به همین خاطر هنگام خرید باسکول با تولیداتی از صفر تا صد ایرانی مواجه هستیم. تولید باسکول در ایران خلاف تصور عمومی قدمتی دیرین دارد. چنانکه از شواهد پیداست نخستین کارخانه تولید باسکول در ایران در 1329 تاسیس شد. اما از تاریخچه که بگذریم، باید مشخص کنیم که یک باسکول خوب چگونه باسکولی است. اگر به هر دلیلی از خواندن ادامه این یادداشت می‌پرهیزید، تماس با کارشناسان در فروشگاه باسکول نیکو می‌تواند راهگشای شما باشد

انواع باسکول ها :

در میان انواع باسکول قابلیت‌هایی وجود دارد که مشابه است و قابلیت‌هایی وجود دارد که منحصر به فرد است و به دسته‌های خاص، با زمینه‌های کاربری خاص تعلق دارد. بنابراین بهتر است در ابتدا بدانیم انواع باسکول در چه دسته‌هایی قرار می‌گیرند. تنوع باسکول بسیار زیاد است و این وسیله در حوزه‌هایی که فکرش را نمی‌کنید حضور دارد. فهرست دسته بندی انواع باسکول عبارت است از: باسکول فروشگاهی، باسکول صنعتی، باسکول نفرکش، باسکول آویز، باسکول جاده‌ای، باسکول پالت، باسکول دامکش، باسکول لاشه‌کش و باسکول پزشکی. از این ده عنوان دسته بندی، برخی به سبب کاربری مشابه می‌توانند در حوزه‌هایی به‌صورت مشترک به کار گرفته شوند. با عکس این امر نیز صادق است. در دسته باسکول پزشکی انواعی وجود دارد که به کلی کاربری متفاوتی دارد اما باز هم جزء باسکول پزشکی شناخته می‌شود. مانند باسکول ویلچری و باسکول تخت بیمارستانی؛ که هیچ شباهتی از نظر ساختار با هم ندارند، اما چون در بیمارستان و محیط‌های پزشکی استفاده می‌شوند، باسکول پزشکی خوانده می‌شوند.

 

 

دقت در باسکول ها :

حال می‌رسیم به بخشی که باید زیر و بم باسکول ها را توضیح دهیم تا دانسته شود که این دستگاه‌ها چه داشته باشند تا یک باسکول خوب محسوب شوند، و توجیهی بی‌تردید برای خرید باسکول باشند. از آنجایی که باسکول هم یکی از ابزارهای اندازه‌گیری است، به این ترتیب ویژگی «دقت» بدل به برجسته‌ترین توانایی آن می‌شود. پس بدیهی است اگر خریدار باسکول به دنبال خرید باسکول دقیق‌تر باشد. اما آیا می‌دانیم دقت باسکول ها در چه محدوده‌ای قرار دارند؟ بدون شک دقت یک باسکول همچون دقت یک ترازو نیست. هرچه توان توزین یا ظرفیت نهایی وزن کردن در یک باسکول افزایش یابد، میزان دقت نیز کمتر می‌شود و به سمت اعداد بزرگ‌تری میل می‌کند.

اگر باسکولی بتواند با ظرفیت توزین 100 یا 200 کیلوگرم، اندازه گیری را با دقت 10 تا 20 گرم انجام دهد، باسکول دقیقی خواهد بود. یک باسکول 1 تنی عموما باید دقتی نزدیک به 100 گرم را ارائه کند و باسکول های 5 تنی دقتی حول و حوش 1 کیلوگرم دارند. به این ترتیب در وزن‌های سنگین‌تر، دقت به کیلوگرم سنجیده می‌شود و اینگونه نیست که یک باسکول جاده ای 50 تنی، دقتی گرمی داشته باشد. مساله‌ای که اینجا هنگام خرید باسکول برای متقاضیان پیش می‌آید، تعداد لودسل ها یا حسگرهای توزین در باسکول هاست. برخی باسکول ها از یک لودسل بهره می‌برند و برخی از چهار لودسل. مزیتی که باسکول چهار لودسل ایجاد می‌کند، حساسیت بیشتر سینی در تمام سطح آن است. و اینگونه نیست که باسکول چهار لودسل «دقیق‌تر» باشد. بلکه به تعبیر درست، باسکول چهار لودسل «حساس‌تر» است. و البته دور از تصور نیست که قیمت باسکول چهار لودسل بیشتر از باسکول تک لودسل خواهد بود.

نمایشگر :

باسکول ها ساختار ساده‌تری در قیاس با ترازو دارند. شاید این مساله به‌خاطر نبود صفحه کلید یا کیبورد در انواع باسکول باشد. در هر حال با چنین شرایطی نمایشگر در باسکول ها همان نقشی را می‌گیرد که کیبورد در ترازوها دارد. چراکه در باسکول عموما نمایشگر پیوسته با دکمه‌های عملیاتی طراحی می‌شود. نمایشگر در باسکول یا LCD است یا LED. در انواع باسکول هنوز نوبت به استفاده از نمایشگرهای لمسی نرسیده است. اغلب نمایشگرها در باسکول تکی‌اند و تنها به کار نمایش وزن می‌آیند. مگر باسکول فروشگاهی باشد و نمایشگر قیمت برایش حیاتی باشد. در غیر این صورت، همان که LED باشد برای خوب بودن کافی خواهد بود.

مجموعه کلگی یا علمک یا مجموعه نمایشگر باسکول که به همراه چند دکمه عملیاتی روی دستگاه تعبیه می‌شود، مهم‌ترین قابلیت‌های هر باسکول را در خود جا داده است. مانند اتصال به دستگاه‌های دیگر به‌صورت سیمی یا بی‌سیم یا توانایی وزن کردن پلکانی. این قابلیت امکان توزین بیش از ظرفیت توزین باسکول را میسر می‌کند، و قابلیتی بسیار کاربردی برای باسکول است. تا آن اندازه که می‌تواند یکی از معیارهای اساسی باسکول خوب تلقی شود. برای مثال اگر یک باسکول 500 کیلویی مجهز به این قابلیت باشد، با فرض هر بار وزن کردن تا سقف 500 کیلوگرم، و جمع بستن 500 کیلوگرم دیگر، این مقدار می‌تواند مدام افزایش پیدا کند. این قابلیت حسابی به‌درد آهن‌فروش‌ها می‌خورد. درباره کلگی باسکول ها، این را هم بدانید که کلگی متحرک از بهترین انواع کلگی یا علمک برای باسکول به حساب می‌آید. چراکه امکان تنظیم زاویه دید نمایشگر را به دلخواه فراهم می‌کند و از باسکول یک باسکول خوب می‌سازد. 

 

جنس بدنه باسکول :

احتمالا بدنه باسکول ها به نوعی معرف این دستگاه باشد. چراکه ساختار محکم از پیش فرض های هر باسکولی است. فلز، آهن، چدن، استیل و هر آلیاژ سخت دیگر می تواند از بهترین جنس‌ها برای یک باسکول خوب باشد. برخی برندها برای جذاب تر کردن محصول خود و همچنین استفاده از مزایای فلز استیل، بدنه باسکول را فلزی می‌سازند و سینی را استیل یا گالوانیزه می‌کنند. این دست باسکول ها از مزایای سُر بودن و زنگ نزدن استیل به سود بازارهایی مشخص استفاده می‌کنند و می‌توانند از شاخص‌های باسکول خوب نیز باشند. در عین حال تمام باسکول ها فلزی نیستند و برخی از باسکول های پزشکی از قاعده فلزی بودن باسکول برکنارند. چراکه با معیارها و نیازهای دیگری، غیر از استحکام ساخته می‌شوند. در عین حال توجه داشته باشید که آلیاژهای معمولی‌تر مانند آهن، از قیمت باسکول می‌کاهند و این امر می‌تواند به سود خریدار باشد.

باسکول نیکو با بیش از 75 سال سابقه تولید وسایل توزین و سنجش ، همواره تمام تلاشش بر این بوده است که کالایی با کیفیت بالا را وارد بازار کند چرا که هدف اصلی ما کیفیت بالای محصول تولیدی است نه کمیت آن ، در این راستا مجموعه باسکول نیکو با کمک کارشناسان و مشاوران برتر آماده پاسخ گویی به تمامی سوالات خریداران و همراهان گرامی است.

 برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید تا در اسرع وقت اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنید.

 


 

 

      02165612535     -   02165612636

 

  02165612696

 

 09100077822

 

 baskoolnikoo@

 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()