021-65612535
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 25 آبان 1400 در ساعت 43 : 10 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

باسکول دامکش:

باسکول دامداری ابزاری است که برای توزین دام و خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. از باسکول ها بر عکس ترازو برای وزن کردن اجسام بسیار سنگین استفاده می شود. در قدیم برای وزن کردن دام و طیور از باسکول های سنگی استفاده می کردند. به باسکول های سنگی قپان نیز می گویند که امروزه استفاده از آن ها دیگر مرسوم نمی باشد. باسکول ها از قطعات بسیار مستحکمی ساخته شده اند و یکی از مدل های آن باسکول دام می باشد که در ابعاد و اندازه های گوناگون ساخته می شود. فرق اصلی بین باسکول و ترازو این است که ترازو برای توزین اجسام کم وزن به کار می رود ولی از باسکول برای توزین اجسام بسیار سنگین استفاده می کنند.

 صنعت دام و طیور :

دامداری صنعتی چیست

چگونه می توانیم دامداری صنعتی داشته باشیم ؟

امروز فناوری و تکنولوژی های جدید در زمینه دامداری صنعتی به سرعت در حال توسعه است. در این مسیر توسعه ، با توجه به اهمیت دامداری و روند افزایشی نیاز جامعه بشری به غذا، انتقال سیستم های رایانه ای و نرم افزاری به صنعت دامپروری نقش مهمی را می تواند داشته باشد .

اگر بخواهید در صنعت دامپروری خود نرخ سودآوری و راندمان کاری را بالا ببرید باید حتما به دنبال استفاده از روش های نوین و مدرن باشید و در این راه می توانید جدید ترین روش های کارآمد را آموزش ببینید .

ابزارهای تکنولوژیکی باعث شده کشاورزان و دامداران بتوانند راحت تر و با افزایش کارآیی و سودآوری بیشتر در این زمینه دامپروری و دامداری فعالیت کنند. بنابراین ، تحولات فناوری در سال های آینده بی شک نقش اساسی را در این صنعت خواهد داشت . بسیاری از این تجهیزات و ابزارهای پیشرفته ، دامداری و پروراربندی دام را آسانتر و راحت تر کرده است .
به خصوص تصمیمات و برنامه های مدیریتی صحیح نیز باعث دوچندان شدن رشد بهره وری می شود . در روش دامپروری و دامداری صنعتی تصمیمات مدیریتی و چشم انداز باید هم به صورت کوتاه مدت و هم بلند مدت اتخاذ شود . در این مرحله ، سیستم های هوشمند فرصت های بسیاری را به فعالان در این صنعت را می دهد.
شیردوشی با استفاده از تجهیزات پیشرفته ، تغذیه مغذی با برنامه های کنترلی، کنترل محیط زیست و جایگاه نگهداری دام، اصلاح نژاد و عملکرد تولید مثلی از مهم ترین شاخصه های دامپروی صنعتی می باشد .به کاربردن این روش ها خطاهای انسانی که باعث کاهش راندمان و سودآوری می شود را به صورت موثری کاهش می دهد، .
در این مقاله اطلاعات ارزشمندی در مورد آخرین چالش ها و نوآوری های کلیدی مؤثر در صنعت دامپروری می پردازیم. همچنین ، سعی شده است به رویکردهای نوآورانه و برنامه های کاربردی در صنعت دامداری نیز اشاره شود.
 

 

تفاوت های دامداری صنعتی با دامداری های سنتی چیست ؟

همانطور که ذکر شد استفاده از تجهیزات مدرن و کارآمد یکی از تفاوت های این گونه دامداری ها با فعالیت های دامداری سنتی است . اما تفاوت های دیگری نیز در این مورد وجود دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم :

یکی از مهم ترین علل ضرردهی در دامداری های سنتی ناگاهی و نداشتن اطلاعات کافی در مورد نحوه درست خوراک دهی و جیره بندی به گوسفندان و سایر انواع دام های زنده می باشد . در شیوه های مدرن سعی می شود که با توجه به نیازهای غذایی هر مرحله از زندگی دام به آنها پرسود ترین نوع علوفه داده شود تا نرخ تبدیل میزان علوفه به گوشت و شیر متعادل گردد .کاهش زمان زایمان هر میش و افزایش سرعت رشده برها ها از فعالیت های مهمی است که در دامپروری های صنعتی دنبال می شود .

دامداری نیمه صنعتی چیست ؟

برخلاف دامداری صنعتی که در آن تماما از شیوه های صنعتی و به روز برای مدیریت کسب و کار استفاده می شود ، در دامداری های نیمه صنعتی تنها تا حدودی از این مبنای پیروی می شود . در این گروه که واحدهای زیادی را هم به خود اختصاص داده است روش های ساخت جایگاه ، تغذیه و رسیدگی های بهداشتی چیزی بین واحدهای روستایی ( سنتی ) و صنعتی می باشد .

پرورش دام های اصلاح ژنتیک شده در مزارع لبنی و مجتمع های دامداری صنعتی، نمی توان عملکرد مورد انتظار را بدون استفاده از جدیدترین روش های دامپروی صنعتی به دست آورد. اگر بتوان از دام های اصلاح نژاد شده که قابلیت های نظیر چند قلوزایی و مقاومت بیشتر در برابر بیماری ها دارند استفاده کرد بی شک سود آوری نیز بیشتر می شود .

شاید در این عصر مهم ترین دارایی بشر زمانی باشد که طی یک شبانه روز در اختیار دارد . انسان هایی که قدر این فرصت را بدانند بی شک پیروز این مسابقه خواهند بود . در کسب و کار دامپروری و دامداری صنعتی نیز این قضیه صادق است . پس توصیه می شود به دنبال بهره بردن از راهکارهایی باشید که زمان رسیدن شما به هدف تان را کاهش دهد .

نقش نرم افزارهای مدیریتی در دامداری صنعتی چیست ؟

افزایش جمعیت جهان امری است که نیازمند تولید محصولات دامی با کیفیت بیشتر است ،در این بین تعداد مزارع و افراد حاضر در این صنعت در حال کاهش است اما می توان با یک برنامه ریزی صحیح تراکم حیوانات در هر مزرعه و دامداری را افزایش داد . علاوه بر این روند ، مشکلات تولید دام نیز افزایش یافته است. حل این مشکلات در گرو استفاده از مطالعات چند رشته ای در زمینه های بسیار متفاوتی مانند به کاربردن روش ها و ابزارهای پیشرفته است .

به طور کلی کسانی که می خواهند در صنعت دامپروری به موفقیت برسند ؛ نیاز دارند که به چند قانون نه چندان پیچده است عمل کنند، در کشورهای پیشرو در این زمینه امکان دستیابی به عملکرد مورد انتظار بدون استفاده از فناوری و سیستم های اتوماسیون و پرورش حیوانات با ارزش ژنتیکی بسیار بالا امکان پذیر نیست.با به کاربردن نرم افزارهای مدیریتی در دامداری ها ، کار روزانه در این مکان ها بسیار ساده تر می شود و نیاز به کارگر کم تری نیز احساس می شود.

دامداران موفق می توانند به سرعت زیرساخت های لازم را برای بهره برداری از این نرم افزار ها و تجهیزات پیشرفته ایجاد کنند و بعد از مدت کوتاهی شاهد افزایش نرخ سودآوری در مجموعه خود باشند. مکانیزم و سیستم های اتوماسیون گزینه های مختلفی را در مقابل کاربر ارائه می دهد.

 

کیفیت باسکول دامداری یا دامکش

  1. باسکول ها دارای مقاومت بالایی هستند و این به دلیل استفاده از قطعات بتنی در ساختار صفحات باسکول می باشد.
  2. از لودسل هایی حسگر جهت تشخیص وزن دام و طیور استفاده می شود که آن را به صفحه نمایشگر باسکول انتقال می دهند.
  3. این لودسل ها با فناوری ویژه ای در صفحات پلتفرم قرار گرفته اند که سرعت و دقت بالایی دارند.
  4. باسکول های دام نسبت به باسکول های قدیمی با دقت و سرعت بالایی وزن را تشخیص داده و به نمایشگر انتقال می دهند.
  5. در کنار باسکول ها معمولا از شاسی هایی برای بلندکردن دام استفاده می شود تا آن ها را به راحتی بر روی باسکول قرار دهند.

 

قیمت باسکول دامکش / دامداری

قیمت باسکول ها با توجه به نوع شکلی که دارند به موارد زیر بستگی دارد:

  1. نوع عملیات خاکبرداری یا برای باسکول های دام نوع عملیات بلندکردن دام
  2. نوع و مقدار مواد مصرفی برای ساخت صفحات پلتفرم
  3. ابعاد و اندازه باسکول ها که هرچه سنگین تر و بزرگتر باشند از قیمت بالاتری هستند.
  4. نوع رنگ استفاده شده برای باسکول که هر چه با رنگ و طرح بهتری ساخته شود از قیمت بالاتری برخوردار  می شود.

نتیجه گیری

باسکول ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام در صنایع مختلف کاربردهای مخصوص خود را دارند.در باسکول سازی نیکو باسکول ها با دسته بندی ذیل تولید می شوند :

1-باسکول صنعتی که در ظرفیت های 100 تا 750 کیلوگرم تولید می شوند. باسکول های صنعتی در تمامی محیط ها قابل استفاده هستند و به دلیل داشتن کفه محکم دارای برای محیط های صنعتی پرکاربردند.

2-باسکول میدانی : باسکول های میدانی به صورت چرخدار تولید می شوند و به گونه ای طراحی شده اند که برای محیط های تره و باری کاربرد زیادی دارند.

3-باسکول کفی : این مدل باسکول از جمله مواردی است که کاربرد های گوناگونی در صنایع مختلف دارد. با توجه به نوع ساختار آن قابل استفاده در محیط های مختلط است.

4-باسکول دامکش: باسکول دامکش همانطور که از نامش پیداست جهت توزین دام و طیور استفاده می شود و طوری طراحی می شوند که دام به راحتی در آن قرار می گیرد.

5-باسکول فرغونی: باسکول فرغونی نیز نمونه ای دیگر از باسکول های نیکو است که به دلیل ظاهری که دارند به باسکول های فرغونی مشهورند، کاربرداین نمونه باسکول در صنعت کشاورزی، ساختمان سازی، دامداری ، و  .... است.

6-باسکول پزشکی : باسکول های پزشکی مخصوص بیمارستان ها مراکز بهداشتی ، کلینیک ها هستند.

7-باسکول سنگی : باسکول سنگی یا باسکول مکانیک از نمونه باسکول های قدیمی هستند که بدون نیاز به برق و باطری کار می کنند.

 

تمام تلاش باسکول نیکو همواره بر این بوده است بهترین محصول را متناسب با نیاز خریدار ارائه دهیم.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()