درباره شهریار:
شهرستان شهریار، واقع در غرب استان تهران ، مرکز آن شهریار که قبلاً علیشاه عوض گفته میشد . این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۷۴۴٬۲۱۰ نفر دوازدهمین شهرستان پرجمعیت ایران محسوب میشود.جمعیت شهریار را بیشتر ترک ها تشکیل میدهند ولی مردم لر و مردم کرد و دیگر اقوام ایران در این شهر ساکن اند
این شهرستان به نگین سرسبز غرب تهران مشهور است که در آن انواع میوهها کشت میشود، از جمله میوههای کشت شده در این شهرستان انگور - هلو - زرد آلو - آلبالو - گوجه سبز و ... میباشد . شهرستان شهریار پرجمعیت ترین شهرستان ایران است که مرکز استان نمی باشد.
در کتاب جغرافیای تاریخی سرزمینهای خلافت شرقی و لغتنامه دهخدا و فرهنگ معین از شهریار چنین یاد شدهاست:
شهریار. [ش َ] (اِخ) بخشی از شهر تهران که ۱۷۰۰۰ تن سکنه دارد و مرکز آن علیشاه عوض و دیههای آن «[[وحیدیه ]]» و «رباطکریم» است. (از فرهنگ فارسی معین). در کتابهای جغرافیایی قدیم این نام را به یکی از ولایات مشهور نزدیک ری دادهاند، و حمدالله مستوفی از قلعهای به همین نام که در شمال شهر بودهاست یاد میکند و بعداً شرف الدین علی یزدی در شرح جنگهای تیمور اسم شهریار را به ری دادهاست.
جلگهٔ شهریار بین ۵۰ درجه و ۵۶ دقیقه تا ۵۱ درجه و ۵۳ دقیقهٔ طول شرقی و ۳۵ درجه و ۳۳ دقیقه تا ۳۵ درجه و ۴۰ دقیقهٔ عرض شمالی واقع شدهاست. این جلگه، از شمال به جلگهٔ ساوجبلاغ محدود است و از جنوب شرقی و مشرق به ترتیب به بخشهای «پشاپویه» و «غار» مربوط میشود. مغرب، جنوبغربی و جنوب آن را رشتهکوه کمارتفاع و باریک «تخت رستم» با ارتفاع ۱۴۵۰ متر، از منطقهٔ کویری شهرستان ساوه جدا میکند.
جمعیت شهرستان شهریار تا پایان سال ۱۳۸۸ حدود ۱/۳۰۰/۰۰۰ نفر شامل سه بخش ملارد، قدس و مرکزی بود. سپس و بر اساس مصوبه هیئت وزیران بخشهای ملارد و قدس از ابتدای سال ۱۳۸۹ از شهرستان شهریار جدا شدند. در حال حاضر شهرستان شهریار با توجه به سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیتی بالغ بر ۷۴۴٬۲۱۰ نفر شامل ۷ شهر، ۶ دهستان و ۳۹ روستا میباشد.
شهرستان شهریار به عنوان یکی از سرریزهای جمعیتی شهر تهران عمل میکند و با معضل مهاجرت بیرویه و رشد بالای جمعیت روبروست. رشد ۸ درصدی جمعیت این شهرستان به عنوان یک معضل اجتماعی مطرح است. طی سالهای ۷۵–۱۳۶۵ خورشیدی حدود ۳۰۰ هزار نفر مهاجر به شهرستان شهریار وارد شدهاند. به همین دلیل مشاغل بومی این شهرستان گسترده و به عبارت دیگر مشاغل مهاجرتی هستند، اصلیترین شغل و قدیمیترین شغل مردم این شهرستان باغداری و در کنار آن کشاورزی است، باغهای سرسبز شهریار به دلیل خاک حاصلخیز این شهرستان از گذشته زبانزد مردم منطقه غرب استان تهران بودهاست. این شهرستان با سرازیر شدن مهاجرین از سراسر ایران به یک شهرستان بسیار تأثیرگذار در امور اجتماعی و سیاسی مخصوصاً در استان تهران تبدیل شدهاست. پرورش دام و مرغداری، بخصوص در مناطقی همچون باغستان از سایر مشاغل این شهرستان است.
هم اکنون در این شهرستان ۱۴ تشکل مردم نهاد دارای مجوز وجود دارد. از این چهارده تشکل یازده مورد آن در زمینه امور خیریه فعالیت و تنها سه مورد از آنها فعالیت اجتماعی دارند.
شرکت باسکول نیکو در شهرستان شهریار هم دارای نماینده فعال می باشد و خریداران گرامی می توانند با مشاوران ما تماس بگیرند و یا از طریق فرم پایین صفحه درخواست خود را ارسال کنند.