درباره سیرجان:
سیرجان شهری در جنوب ایران و در جنوب غربی استان کرمان و مرکز شهرستان سیرجان است. این شهر در ۹۶۰ کیلومتری تهران و ۱۸۰کیلومتری کرمان قرار دارد و با توجه به قرار گرفتن در تقاطع محورهای مواصلاتی تهران - بندرعباس و کرمان - شیراز از گذشته تاکنون، مورد توجه بودهاست. جمعیت شهر سیرجان بر پایه سرشماری سال ۹۵ برابر ۱۹۹٬۷۰۴ نفر بودهاست و به لحاظ جمعیت دومین شهر استان کرمان بعد از شهر کرمان میباشد. شهر سیرجان به دو منطقهٔ شهرداری تقسیم شدهاست. سیرجان یکی از شهرهای صنعتی و اقتصادی کشور بهشمار میرود و همچین این شهر دارای بزرگترین معدن سنگ آهن خاورمیانه ( گل گهر ) است و منطقه ویژه اقتصادی محسوب میشود و گردش مالی در این شهر نسبتا بالا هست .شهر سیرجان سرانه فضای سبز شهری خوبی دارد که از متوسط بسیاری از شهرهای دیگر کشور بالاتر است.ارتفاع شهر سیرجان از سطح دریا ۱۷۶۶ متر است و به دلیل قرارگرفتن سیرجان در دشتی مرتفع، این شهر نسبت به شهرهای نیمه کویری دیگر ایران هوایی معتدلتر و ملایمتر دارد و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پسته در استان کرمان است. به لحاظ تاریخی نیز سیرجان جاذبههای مهمی را در خود جای دادهاست.
کهن ترین سند تاریخی دربارهٔ سیرجان این نوشتهٔ ابن اثیر است: «گشتاسب یکی از پادشاهان کهن ایران بود و دین سلیمان را داشت، دین زرتشت را پذیرفت و در کوهستانی که تنبور نام داشت جای گرفت و در حالت تقیه به عبادت مشغول شد». به باور استاد باستانی پاریزی، کوه تنبور همان است که در خاور سیرجان و حدود چهار گنبد قرار گرفته و به همین نام مشهور است.منطقهٔ ویژهٔ اقتصادی سیرجان، که الگوی توسعهٔ مناطق ویژهٔ اقتصادی در سراسر ایران محسوب میشود، نخستین منطقهٔ ویژهٔ چندمنظوره در ایران است که با مجوز فعالیتهای همهجانبه اقتصادی در بخشهای صنعت، تجارت و خدمات به سرمایهگذاران فعال خدمات ارائه میدهد. منطقهٔ ویژهٔ اقتصادی سیرجان، در بهمن ماه سال ۱۳۷۰ بر مبنای تبصرهٔ ۲۰ قانون برنامهٔ اول توسعهٔ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تأسیس و از شهریورماه سال ۱۳۷۲ تأسیسات گمرکی، انبارهای نگهداری کالا و فاز اول تأسیسات زیربنایی به بهرهبرداری رسیدهاست. منطقهٔ ویژهٔ اقتصادی سیرجان، تمامی امکانات و تسهیلات لازم برای تولید و تجارت بینالمللی را یکجا و به صورت قابل دسترسی فراهم آورده و شرایط و موقعیت آن برای سرمایهگذاریهای صنعتی، تولیدی، تجاری و خدمات پشتیبانی منحصربهفرد است. تاکنون بالغ بر ۴۰ واحد تولیدی با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان به بهرهبرداری رسیده و فضای انباری سرپوشیده بالغ بر ۲۰۰۰۰۰ مترمربع برای نگهداشت کالا در اختیار تجار و بازرگانان محترم داخلی و خارجی قرار میگیرد.شهرستان سیرجان در فاصله ۱۸۰ کیلومتری جنوب غربی کرمان واقع شده و از شمال به شهرستان شهربابک و شهرستان رفسنجان ، از جنوب به استان هرمزگان، از مشرق به شهرستانهای بافت و بردسیر و از غرب به شهرستان نی ریز در استان فارس محدود است.
مهمترین ارتفاعات آن عبارتاند از کوه پنج، چهار گنبد و کوه عین البقر. از نواحی پست و هموار این شهرستان میتوان کفه نمک در غرب و دشت حاصلخیز ابراهیمآباد را در شرق این شهر نام برد. آب و هوای سیرجان در تابستان گرم و در زمستانها نسبتاسرد و در برخی زمانها همراه با برف و باران و در بهار همراه با بارندگیهای شدید است. منشأ اصلی بارندگیهای این شهرستان، توده هوای غربی و اثر هوای مرطوب اقیانوس هند است. مهمترین رودخانههای سیرجان عبارتاند از: تنگوییه (پلنگی) و رودخانه حسینآباد که هر دو فصلی هستند. سیرجان دارای معادن غنی مس از جمله مس نوچون و مس دره زار و مس چهار گنبد و معادن غنی آهن از جمله گل گهر و… است.
شهرستان سيرجان در مغرب استان کرمان و در دشتی وسيع قرار دارد. دو رشته کوه از ارتفاعات زاگرس در قسمت شرقی و غربی اين شهرستان کشيده شده و دشت وسيع سيرجان که ۱۸۴۸۱کيلومتر مربع مساحت دارد، در فاصله اين دو رشته کوه گسترده شده است. اقلیمِ سیرجان نیمهبیابانی است که زمستانهایی سرد و خشک و تابستانهایی معتدل دارد. این شهرستان در موقعيت 55 درجه و 32 دقيقه طول شرقی و 29 درجه و ۲۵دقيقه عرض شمالی واقع مي باشد. جمعیت شهرستان بر پایه سرشماری سال ۹۰ برابر ۲۶۷۶۹۷ نفر است که ۱۹۷۶۲۷ نفر درنقاط شهری و ۶۷۲۷۶ نفر در مناطق روستایی و ۹۰۹ نفر به صورت غیرساکن زندگی می کنند. سیرجان به لحاظ جمعیت شهری پس از مرکز استان، دومین شهر پرجمعیت استان کرمان است.
شرکت باسکول نیکو دارای نماینده فعال در شهرستان سیرجان می باشد و خریداران گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرند و یا درخواست خود را از طریق فرم پایین صفحه ارسال کنند.